Balçova ilçenin güvenliği için çalışıyor

• 5 Aralık 2022
Balçova Belediyesi, ilçenin daha güvenli olması için çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’de yaşanabilir ilk 30 ilçe arasında yer alan Balçova’nın en önemli avantajlarından biri, güvenli bir ilçe olması. Balçova Belediyesi’nin ve Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün iki kadın yöneticisi, ilçenin daha güvenli olması için güçlerini birleştirdi. İlçedeki Mobese sistemi güçlendiriliyor, Balçova’nın güvenliği ve yaşanabilirlik seviyesi artırılıyor. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, “Vatandaşların can ve mal güvenliği hem polis teşkilatımız hem de bizim için çok önemli. Vatandaşların güvenliği için birlikte hareket ederek ilçemizin daha yaşanabilir ve daha güvenli olması için çalışıyoruz,” dedi.