Bandırma Belediyesi, engelli dernekleri için kahvaltı etkinliği düzenledi

• 5 Aralık 2022
3 Aralık Dünya Engelliler Günü onuruna kahvaltı etkinliği düzenlendi

Engelli derneklerinin yöneticileri ve üyeleri için düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Bedensel Engelliler Derneği, Engelli ve Engelli Aileleri Derneği, İşitme Engelliler Kültür ve Spor Kulübü Derneği, Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Engelime Renk Ver Yardımlaşma ve Spor Derneği, İlk Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yeni Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Mutlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Abdul Haluk Çetin, CHP İlçe Örgütü Başkanı Selim Panç ve belediye meclis üyeleri katıldı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü onuruna düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, Engelime Renk Ver Yardımlaşma ve Spor Derneği Ritim Grubu gösteri yaptı. Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Erdal Dumrul, “Bandırma İl Olmalı” adlı şiiri okudu. Başkan Tolga Tosun, “Sevgi her engeli aşar. Engelleri birlikte aşacağız, güzel günleri birlikte kucaklayacağız,” dedi.