Başkan Batur İZGEP üyeleriyle buluştu

• 5 Aralık 2022
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Kent Kültürü ve Gelişimi Platformu (İZGEP) üyeleriyle bir araya geldi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Kent Kültürü ve Gelişimi Platformu (İZGEP) üyeleriyle bir araya geldi, belediyenin çalışmalarını anlattı, İZGEP üyelerinin önerilerini dinledi. Toplantı, Konak Belediyesi’nin hizmetlerinin, projelerinin ve çalışmalarının yer aldığı kısa film gösterimiyle başladı. Başkan Batur, “Birinci önceliğimiz, kentsel dönüşüm,” dedi. Başkan Abdül Batur, kent yenileme çalışmaları, yatırım projeleri, hizmete erişilebilirlik, sosyal destek, ulusal/uluslararası projeler ve işbirlikleri, tarihî yapıların restorasyonu, toplumsal gruplara yönelik çalışmalar ve veterinerlik hizmetleri hakkında bilgi verdi.