Başkan Çerçioğlu Aydın’ın sorunları üzerine çalışıyor

• 5 Aralık 2022
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, hizmet odaklı ve kalıcı çözümler üreten belediyecilik anlayışıyla Aydın’ın sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Didim’in Akbük, Fevzipasa ve Denizköy Mahalleleri’ndeki kanalizasyon ana kusaklama kolektörüne 204 milyon TL’lik yatırım yapacak. Bu sayede Akbük’ün 28 yıllık sorunu çözülecek. Çalışma kapsamında 36.4 kilometrelik kanalizasyon şebeke hattı, 17.6 kilometrelik terfi hattı, dört adet terfi merkezi inşa edilecek, 2.700 metrelik parsel bağlantısı yapılacak. Akbük’ün kanalizasyon hattı Didim’e bağlanacak. Akbük’ün altyapı ağı güçlendirilecek.