Bayraklı Belediyesi, 666 madalya kazanma başarısı elde etti

• 5 Aralık 2022
Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, katıldıkları turnuvalarda 666 madalya kazandı.

Farklı branşlarda açılan spor kurslarında birbirinden yetenekli sporcular yetiştiren Bayraklı Belediyesi, 666 madalya kazanma başarısı elde etti. Güreş, jimnastik, tekvando, muaythai, voleybol, basketbol, futbol ve kick boksta dereceler kazanan sporcular, ilçenin gururu oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Spora ve altyapıya verdiğimiz önem neticesinde çocukların, gençlerin başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor. Bayraklı Belediyesi, altyapıda ve sporda İzmir’in gücü oldu. Sporcuları desteklemeyi sürdüreceğiz,” dedi.