“Bostanlı Yerel Üretici Buluşması” düzenlendi

• 5 Aralık 2022
Karşıyaka Belediyesi, “Bostanlı Yerel Üretici Buluşması” düzenledi.

Karşıyaka Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda gerçekleştirildi. Üreticilerin ürünleri, aracı olmadan vatandaşlarla buluştu. Buluşmaya, İzmir’in dört bir yanından gelen yerel üreticiler katıldı. Kendi imkânlarıyla ürettikleri ürünleri satan çiftçiler, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını belirtti. Üretici stantlarını ziyaret eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “İzmir’in farklı yerlerinden gelip bu buluşmada satış yapan çiftçiler, güzel ürünlerini vatandaşlara daha az maliyetle en taze şekilde sunabildi. Bu etkinliği tekrar gerçekleştireceğiz,” dedi.