Büyükçekmece çocuk eğitim merkezine kavuşacak

• 5 Aralık 2022
Büyükçekmece Belediyesi ve eğitim hayırseverlerinin katkısıyla bu yıl yapımına başlanan çocuk eğitim merkezlerinin ve kreşin inşaatında sona gelindi.

Büyükçekmece’ye 30’dan fazla eğitim tesisi kazandıran “Okulcu Hasan” olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, okul öncesi çocuklar için ilçeye dört eğitim tesisi daha kazandırıyor. Atatürk, Ekinoba, Güzelce, Kumburgaz, Tepecik ve Fatih Mahalleleri’nde yaptırılan çocuk eğitim merkezlerinin ve kreşin inşaatında sona gelindi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tepecik ve Atatürk Mahalleleri’nde yapılan kreşlere yenilerini eklenecek. Ayşen Gören-Gülsüm Uçar Çocuk Eğitim Merkezi, Ekinoba Mahallesi’ne ve civarına hizmet verecek.