Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi yaralı hayvanlarının yanında

• 5 Aralık 2022
Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi’ne getirilen çok sayıda yaralı hayvan tedavi edildi.

Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi’nde 2022 yılında 3.252 sokak hayvanı tedavi edildi, 662 sokak hayvanına cerrahi müdahalede bulunuldu ve 458 sokak hayvanı kısırlaştırıldı. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk, “Şah kartalından kedi ve köpeğe kadar nice sahipsiz canlıyı sağlığına kavuşturan Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi ekibine teşekkür etmek istiyorum. Doğru yöntemleri uygulayarak sokak hayvanlarını tedavi eden ekibimiz, 2022 yılında yoğun tempoda çalıştı. 2022 yılında yaklaşık 4.000 sokak hayvanına veterinerlik hizmeti verildi. Bakımevine getirilen 662 sokak hayvanına cerrahi müdahalede bulunuldu ve 458 sokak hayvanı kısırlaştırıldı. ‘Yeni Bir Başlangıç’ adlı projemiz kapsamında 152 sokak hayvanı sahiplendirildi,” dedi.