"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

İKİNCİ YÜZYILDA TÜRKİYE VİZYONU

Seyit Torun

CHP CHP Parti Meclisi Üyesi | Ordu Milletvekili

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde hafta sonu düzenlediğimiz İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması’nda partimizin Türkiye vizyonunu halkımızla paylaştık.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde hafta sonu düzenlediğimiz İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması’nda partimizin Türkiye vizyonunu halkımızla paylaştık. 20 yıllık, söyleyecek sözü kalmayan ve toplumu içi boş vaatlerle oyalamaya çalışan iktidarın ufkunun erişemeyeceği bu vizyon toplantısı sonrasında artık daha inançlı, daha kararlı ve daha heyecanlıyız.

Partimizin İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması, 3 Aralık Cumartesi günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Toplantımıza toplumun farklı kesimlerinden gösterilen ilgi ve heyecan bizi fazlasıyla memnun etti. Programda ilk olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye çıktı ve toplantının çerçevesini çizdi. “Siyaset üstü” olarak tanımladığımız saygıdeğer uzmanlar ve partimizin kıymetli temsilcileri, yaşadığımız sorunlara yönelik somut çözümlerini ve fikirlerini paylaştı. Konuşmaların ardından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiğimizde atacağımız adımları anlattı.

İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması, Türkiye’nin bilimle, sistemle, teknolojiyle, temiz üretimle, yeşil dönüşümle, sosyal adaletle, ortak akılla ve güç birliğiyle yükseleceğine inananların, “ben yaptım oldu” anlayışını, kutuplaştırmayı ve ötekileştirmeyi reddedenlerin buluşmasıydı.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirttiği gibi, bu seçimde sadece bir adaya, başka bir tek adama, bir zümrenin çıkarlarına oy istemeyeceğiz. Herkes için daha iyi bir yaşama, daha iyi bir düzene, yeni bir Türkiye hayaline, yeni bir siyaset kültürüne oy isteyeceğiz. İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması, halkımızdan ne için oy isteyeceğimizi, halkımızın bize ne için oy vereceğini anlattığımız tarihî bir toplantı oldu. Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa nasıl çıkaracağımızı, yeni bir Türkiye hedefini nasıl hayata geçireceğimizi halkımızla paylaştık.

Şu an karanlıkta olabiliriz, ama ışığa çok yakın olduğumuzun farkındayız. Bu dönüşümü gerçekleştirmenin mümkün olduğunu biliyoruz. Sorunları tespit ettik ve çözüm önerilerimizi hazırladık. Halkımız arkamızda olduğu sürece, bu hedefe hep birlikte, çok kısa bir sürede ulaşacağız. Bu hedefe ulaştığımızda, ülkemizi hak ettiği yere ulaştıracağız ve vatandaşlarımızı refaha kavuşturacağız. İnanıyoruz ve başaracağız.


Önerilen Haberler