Kadıköy Belediyesi Potlaç Yılbaşı Festivali başladı

• 5 Aralık 2022

Kadıköy Belediyesi’nin kadınlar arasındaki dayanışmayı ve üretim ağını güçlendirmek amacıyla kurduğu ve daha sonra kooperatife dönüşen kadın emeği projesi Potlaç’ın yılbaşı festivali başladı. Festival, 30 Aralık’a kadar devam edecek. Festival alanı her gün 11:00- 19:00 saatleri arasında açık olacak. Festivalde, kadınların hazırladığı renkli hediyelik ürünler görücüye çıkıyor. Yılbaşında sevdiklerine özel hediye vermek isteyenler, birbirinden farklı seçenekleri görmek için Feneryolu’ndaki Potlaç Yılbaşı Festivali stantlarını ziyaret edebilir.