Keçiboynuzu fidanları, Kumluca’da ve Kemer’de yaşayan çiftçilere dağıtılıyor

• 5 Aralık 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin seralarında yetiştirilen keçiboynuzu fidanları, Kumluca’da ve Kemer’de yaşayan çiftçilere dağıtılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda üreticilere destek olmaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın seralarında yetiştirilen keçiboynuzu fidanları, üreticilere ücretsiz dağıtılıyor. Büyükşehir ekipleri, Kumluca’da 1.000, Kemer’de 200 adet keçiboynuzu fidanı dağıttı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Zeyit Emre Bilici, “Kumluca Ziraat Odası işbirliğiyle ekonomik değeri çok yüksek olan keçiboynuzu fidanlarının dağıtımını yapıyoruz. Kumluca’da ve Kemer’de üreticilere keçiboynuzu fidanı hibe desteğinde bulunduk,” dedi.