Kemer Belediyesi su kanallarında temizlik yapıyor

• 5 Aralık 2022
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, su kanallarında ve derelerde temizlik çalışmaları yapıyor.

Kış aylarında olası sel ve su baskınlarına karşı çalışma başlatan ekipler, Çamyuva, Göynük, Kiriş ve Beldibi Mahalleleri’nde kanal ve dere temizliği çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleriyle dere içindeki çalıları, ağaç dallarını ve atıkları temizleyen belediye ekipleri, Merkez Mahallesi 143. Sokak’ta yol yapım ve kilitli taş kaplama işlemlerini tamamladı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Vatandaşların kış aylarında sel ya da su baskını sorunu yaşamaması için ekiplerimizi seferber ettik. Kış aylarında da huzurlu kent politikamıza uygun şekilde çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.