“Kırsaldan Kente Biz Atakumuz” projesi devam ediyor

• 5 Aralık 2022
Atakum Belediyesi, “Kırsaldan Kente Biz Atakumuz” projesi kapsamında saha çalışmalarına devam ediyor.

Atakum Belediyesi, “Kırsaldan Kente Biz Atakumuz” projesini ilçenin kırsal mahallelerinde uyguluyor. Belediyenin uzman kadrosu, projenin üçüncü programında Meyvalı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlara Atakum Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan ekip, su tasarrufu, iklim değişikliği, tarımsal çalışmalar ve kooperatifler hakkında önemli bilgiler verdi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibi, “UYUMA” ve “KADES” uygulamalarını tanıttı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin yaptığı ankete mahalle sakinleri ilgi gösterdi.