“Küçük Menderes Havzasında Tarım ve Suyun Geleceği” paneli düzenlendi

• 5 Aralık 2022
Ödemiş Belediyesi ve İzmir Tarım Grubu işbirliğiyle “Küçük Menderes Havzasında Tarım ve Suyun Geleceği” paneli düzenlendi.

Ödemiş Belediyesi ve İzmir Tarım Grubu işbirliğiyle düzenlenen “Küçük Menderes Havzasında Tarım ve Suyun Geleceği” paneliyle tarımın kalbi Ödemiş’te attı. Panelde, tarım ve hayvancılığın sorunları ele alındı, iklim kriziyle birlikte tüm havzayı derinden etkileyen susuzluğa dikkat çekildi. Panele, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, belediye meclisi üyeleri, üretici kooperatiflerinin başkanları ve temsilcileri, muhtarlar ve üreticiler katıldı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, üretici maliyetleri göz önüne alınarak süt fiyatının belirlenmesi ve süs bitkilerinde KDV oranının düşürülmesi gerektiğini belirtti.