Menteşe Belediyesi’nden öğrencilere ulaşım desteği

• 5 Aralık 2022
Menteşe Belediyesi, ikametgâhını Menteşe’ye aldıran öğrencilere ücretsiz kent kart yüklemesi yapıyor.

31 Aralık 2022 tarihine kadar Kötekli Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezi’ne (MEGEM), ikametgâhını Menteşe’ye aldırdığına dair bir belgeyle başvuran öğrenciler, 100 TL değerinde kent kart yüklemesi uygulamasından bir defaya mahsus faydalanabilecek. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “2021 yılı istatistiklerine göre Menteşe ilçesinde nüfusa kayıtlı kişi sayısı 118.443. Belediyeler, İller Bankası’ndan nüfusa göre pay alıyor. Payımızı artırmamız, üniversite öğrencilerine daha fazla hizmet etmemizi sağlayacak. İkametgâhını Menteşe’ye taşıyan ve bunu belgeleyen her öğrenciye 100 TL değerinde kent kart yüklemesi yapıyoruz,” dedi.