Seyhan Belediyesi üniversite öğrencilerinin yanında

• 5 Aralık 2022
Seyhan Belediyesi, üniversite öğrencilerinin yaşamını kolaylaştırmaya yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Adana’daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere hafta içi her akşam yemek ve çay ikramında bulunan Seyhan Belediyesi, öğrencilerin bütçesine katkıda bulunuyor. Öğrencilere yemek desteği hizmeti, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatıyla başlatıldı. Seyhan Belediyesi aşevlerinde hijyenik ve sağlıklı koşullarda pişirilen yemekler, hafta içi her gün 17:00-19:00 saatleri arasında öğrencilerin yoğun olarak yaşadığı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki belediye hizmet binasında öğrencilere ikram ediliyor. Gençler, belediyenin sunduğu diğer olanaklar hakkında bilgilendiriliyor.