Tepebaşı’nda Dünya Engelliler günü unutulmadı

• 5 Aralık 2022
Tepebaşı Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde belediye bünyesindeki özel bireyleri bir araya getirdi.

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğine katılım yoğun oldu. Etkinliğe, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, engelli bireyler ve aileleri, istihdam projesine destek olan Arçelik, Ay Plastik, Ayten Usta, Baycan Elektrik, Subaşı Yemek, Anot, Gençler Kablo, Deichmann, Boy Plastik, Dominos Pizza, Europen, Star Plastik, Zel Mobilya, Mirsan Rack Kabinet ve Can Conta firmalarının yetkilileri katıldı. Başkan Ataç, “Özel çocuklarımız tarafından iki atölyemizde toplam 22 milyon adet parçanın montajı yapıldı. İmkân verildiğinde ne kadar güzel çalışıyorlar, başarılı oluyorlar. Onlara elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz,” dedi.