Yenişehir Belediyesi, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunuyor

• 5 Aralık 2022
Yenişehir Belediyesi, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunacak projelere imza atmaya devam ediyor.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Dinç, Merak Makinesi Projesi ve STEM etkinlikleri için işbirliği protokolü imzaladı. Çocukların sorgulama, problem çözme becerilerini geliştirip yaratıcılıklarını harekete geçirmeyi ve bilime yönelik ilgilerini artırmayı amaçlayan Merak Makinesi Projesi kapsamında öğrenciler beş hafta boyunca tasarım içerikli modüllere katılacak, çalışmalarını Yenişehir Belediyesi Akademi’de sergileyecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Merak Makinesi Projesi’ne ev sahipliği yapıyoruz. Çocuklar, deneysel ve bilimsel süreçler hakkında bilgi sahibi olacak,” dedi.