Adana Büyükşehir Belediyesi kansere ilişkin bilgilendirme semineri düzenledi

• 14 Şubat 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi, ONKO Adana Onkoloji Merkezi ve Çocuk Kanser Derneği tarafından 4 Şubat Dünya Kanser Günü etkinlikleri kapsamında bilgilendirme semineri düzenlendi.

75. Yıl Sanat Galerisi’ndeki etkinliğe Adana Büyükşehir Belediyesi personeli ve vatandaşlar katıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın organize ettiği bilgilendirme seminerinde, ONKO Adana Onkoloji Merkezi’nden Radyasyon Onkoloji Uzmanı Dr. Fatma Akdoğan, “Hastalık ve Oluşum Nedenleri” konusunda sunum yaptı. ÇOKAD (Çocuk Kanser Derneği) Başkanı Celal Çelebi de “Çocukluk Çağı Kanserleri” konusunda bilgi verdi.