Adana'da Büyükşehir zabıtasına uyuşturucuyla mücadele eğitimi

• 14 Şubat 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda çalışan kadın personele uyuşturucuyla mücadele kapsamında “Narkorehber-Narkoanne” eğitimi verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın kadın çalışanlarına uyuşturucuyla mücadele eğitimi verildi. Eğitimde Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görev yapan uzman personel tarafından bilgi aktarıldı. Eğitime katılan kadın çalışanlara çeşitli uyuşturucu maddeler, uyuşturucu kullanan çocuğun ve gencin davranışlarında, fiziksel görünümünde meydana gelen değişiklikler, madde bağımlılığıyla karşılaşıldığında nasıl hareket edilmesi ve kimlerle iletişime geçilmesi gerektiği hakkında eğitim verildi.