Akhisar Belediyesi'nden köpek sahiplenen vatandaşlara destek

• 14 Şubat 2022
Akhisar Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanları için ilçeye kazandırdıkları Doğal Yaşam Alanı’ndan köpek sahiplenen duyarlı vatandaşlara kulübe hediye edecek.

Akhisar Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanları için harekete geçti ve farkındalık yaratmak amacıyla Akhisar Belediyesi Doğal Yaşam Alanı’ndan hayvan sahiplenen vatandaşlara köpek kulübesi hediye edeceğini açıkladı. 20 dönüm açık, 5 dönüm kapalı alana sahip olan Akhisar Belediyesi Doğal Yaşam Alanı, yaralı, hasta veya saldırgan hayvanları misafir ediyor, tedavi ediyor. Sokak hayvanlarına sıcak bir yuva sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Besim Dutlulu, “Farkındalık yaratmak ve sokak hayvanlarına sıcak bir yuva bulabilmek için köpek sahiplenen vatandaşlara köpek kulübesi hediye ediyoruz,” dedi.