Akhisar'da sanatseverler tiyatroyla bir araya geldi

• 14 Şubat 2022
Akhisar Belediyesi, Ankara Sanat Tiyatrosu oyuncuları Akhisar’da tiyatroseverlerle buluştu.

Akhisar Belediyesi Park İçi Sinema Salonu’nda düzenlenen etkinlikte tiyatroseverler salonu doldurdu. Tiyatroseverler, Nobel ödüllü İtalyan yazar Dario Fo’nun yazdığı iki perdelik “Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü” adlı tiyatro oyununu izledi. Çevirmenliğini Füsun Demirel’in, yönetmenliğini Hakan Güven’in yaptığı oyunda Mahir İpek, Mehmet Ulusoy, Yıldırım Şimşek, Çağlar Deniz, Velican Demirel ve Hazal Pekgöz rol aldı. Başkan Besim Dutlulu, “Kültür ve sanat etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Ankara Sanat Tiyatrosu’nun ünlü oyuncuları, sahneledikleri tiyatro oyunuyla Akhisarlı sanatseverlere muhteşem bir gece yaşattı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi.