Ankara Büyükşehir'den Başkentin çocuklarına ücretsiz İngilizce eğitim

• 14 Şubat 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Seda Yekeler Eğitim Vakfı’yla imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Başkentli çocuklara ücretsiz İngilizce dil eğitimi verecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la SEYEV Başkanı Seda Yekeler arasında imzalanan protokolle başkentli öğrencilere üç ay süreyle ücretsiz İngilizce dil eğitimi verilecek. Başkentli çocukların yoğun ilgi gösterdiği kursa kayıt yaptırmak isteyenler, 15 Şubat 2022 tarihine kadar Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Esertepe, Osmanlı, Elvankent, Sincan ve Kahramankazan Aile Yaşam Merkezleri’ne başvuruda bulunabilecek. 7-14 yaş arasındaki çocukların farklı metotlarla İngilizce öğreneceği dersler, 19 Şubat 2022 itibarıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi uzman eğitmenleri ve SEYEV gönüllüleri tarafından hafta sonları verilecek.