Bandırmalı çocuklar okullar açılmadan önce düzenlenen şenlikle bir araya geldi

• 14 Şubat 2022
Bandırma Belediyesi, Okullar açılmadan önce eğlenceli bir çocuk şenliği düzenledi.

İlk ve orta dereceli okullarda eğitim döneminin ikinci yarısı 7 Şubat Pazartesi günü başladı. Bandırma Belediyesi, okullar açılmadan önce çocuklar için şenlik düzenledi. Bandırma Belediyesi Çocuk Şenliği’ne çocuklar ve aileleri ilgi gösterdi. Çocuklar, birbirinden farklı etkinliklerle eğlenceli saatler geçirdi. Başkan Tolga Tosun, “Mutlu çocuk, mutlu anne, mutlu aile, mutlu Bandırma için daha çok çalışıyoruz. Bizim için çok değerli olan çocuklar için hazırladığımız etkinlikte keyifli, aydınlık yüzlü çocuklarla birlikte vakit geçirmekten mutlu oldum,” dedi.