BASAMAK'tan 12 farklı merkezde 13 branşta yeni kurs

• 14 Şubat 2022
Bayraklı Belediyesi, bu yıl 13 branşta açacağı atölyeleri BASAMAK çatısı altında topladı.

Kültür-sanat ve hobi kurslarını bu yıl ilk kez Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatısı altında toplayan Bayraklı Belediyesi, 13 branşta kurs açacak. “Herkes İçin Sanat” sloganıyla yola çıkan Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Akademiye bir ayda 1.594 kişi başvuru yaptı. BASAMAK çatısı altında açılacak atölyeler (herkes için matematik, gitar, bağlama, satranç, piyano, drama, halk dansları, 7’den 70’e felsefe, görsel sanatlar, ritim, mahalle korosu, keman ve mandolin) hem çocuklara hem de yetişkinlere eğlenme ve öğrenme imkânı sunacak. Şubat ayı içinde başlayacak atölyeler, 12 farklı merkezde vatandaşlarla buluşacak.