Bayraklı Belediyesi çevrimiçi ders içerikleriyle öğrencilerin yanında

• 14 Şubat 2022
Bayraklı Belediyesi, TV BEK, yeni dönemde YouTube üzerinden çevrimiçi eğitimlerine devam edecek.

Eğitim alanında yenilikçi projeler üreten Bayraklı Belediyesi, pandemi yasakları sürecinde televizyon kanallarından yayınlanmak üzere hayata geçirdiği TV BEK’i yeni eğitim-öğretim sürecine göre yeniden yapılandırdı. TV BEK’in yeni dönemde YouTube üzerinden yayınlanacak olan 20’şer dakikalık ders videoları, Milli Eğitim müfredatına uygun olarak hazırlandı. Animasyonlarla desteklenen ders videoları, TV BEK YouTube kanalına yüklenecek. LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler, istedikleri dersin konularına ulaşabilecek.