Beylikdüzü Belediyesi “Gülümseyin Philippines” sergisine ev sahipliği yapıyor

• 14 Şubat 2022
Beylikdüzü Belediyesi, Filipinler İstanbul Başkonsolosluğu’nun katkılarıyla düzenlenen “Gülümseyin Philippines” adlı uluslararası fotoğraf sergisi BAKSM’de açıldı.

Filipinler İstanbul Başkonsolosluğu’nun koleksiyonundan orijinal fotoğrafların yer aldığı sergide, 15 Filipinli fotoğraf sanatçısının Filipinler’in günlük yaşamını ve kültürünü farklı yönleriyle betimlediği 16 eser de sergileniyor. Serginin açılış törenine Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Filipinler Büyükelçisi Maria Elene P. Algabre, Filipinler İstanbul Başkonsolosu Arvin de Leon, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan, STK temsilcileri ve ilçe protokolü katıldı. Sergi, 28 Şubat tarihine kadar ziyarete açık olacak.