Beylikdüzü'nde okullar haşerelere karşı ilaçlandı

• 14 Şubat 2022
Beylikdüzü Belediyesi, çocukların güvenli ve sağlıklı ortamlarda eğitim alması için çalışmalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün ara tatil döneminde başlattığı çalışmalar doğrultusunda ilçedeki okullar haşerelere karşı ilaçlandı, dezenfekte edildi. İlçedeki okulları her konuda destekleyen Beylikdüzü Belediyesi, eğitim sürecinin güvenli ve sürdürülebilir olması için çalışmalarına devam ediyor. Rutin olarak yapılan çalışmalar kapsamında sınıf, konferans salonu, tuvalet ve koridor gibi ortak kullanım alanları başta olmak üzere gerekli tüm noktalar, okulların kapalı olduğu akşam saatlerinde titizlikle dezenfekte edilip ilaçlanıyor. Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, “Elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz,” dedi.