Bozüyük Belediyesi Personel Anonim Şirketi’nde çalışan işçilere zam sevinci

• 14 Şubat 2022
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi Personel Anonim Şirketi’nde çalışan işçilerin maaşlarına zam yapıldığını duyurdu.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, şirket personeliyle yapılan toplantıda en düşük işçi maaşının 5.500 TL olarak belirlendiğini aktardı. Alınan kararla en düşük günlük yevmiye ise, 185.70 TL oldu. Başkan Bakkalcıoğlu, ülkenin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşullarda işçiyi ezdirmek istemediklerini belirtti. Toplantıya Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun yanı sıra Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak da katıldı.