Çiğli Belediyesi satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı

• 14 Şubat 2022
Çiğli Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ve İzmir İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

Turnuva, açık, minikler, küçükler ve gençler kategorilerinde düzenlendi. 2018 sporcu iki gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Turnuvayı TSF İl Temsilcisi Mustafa Ulusoy, TSF Çiğli Temsilcisi Yasemin Engel, Çiğli Gençlik Spor Müdürü Nedim Köksal, İl Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Şube Şefi Enver Yılmaz ve sporcuların aileleri takip etti. İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nin çeşitli illerinden sporcuların mücadele ettiği turnuvanın 8 yaş ve altı kategorisinde Aral Avşar, Doruk Şencan, Ahmet Efe Yaşar; 10 yaş ve altı kategorisinde Yağız Efe Can, Kıvanç Çamlıbel, Mehmet Yekta Atalay; 12 yaş ve altı kategorisinde Gediz Avşar, Eylül Tümer, Toprak Darigen; açık kategoride Deniz Özkurt, Züheyir Mert Güreke, Ruhan Arda Çelik ilk üç dereceyi paylaştı. İlk üç içerisinde yer alan sporculara kupa ve madalya verildi. Birincilere kupa ve madalyanın yanı sıra bisiklet armağan edildi.