Edremit Belediyesi'ne Turizm Fuarı'nda büyük ilgi

• 14 Şubat 2022
Edremit Belediyesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ilgi gördü.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 25. kez kapılarını açtı. Turizm fuarında yerini alan Edremit Belediyesi, katılımcıların ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Her yıl 40.000’in üzerinde sektör profesyonellerini ağırlayan, dünyanın beş büyük turizm fuarından biri olan EMİTT, pandemi nedeniyle verilen bir yıllık aranın ardından kapılarını tekrar açtı. TÜYAP Fuarı’ndaki 3 numaralı salonda, B-321 numaralı Edremit standında Güneşin Kadınları Edremit Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi, Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği, turizmciler, zeytin ve zeytinyağı üreticileri yer alıyor. Ziyaretçilere zeytin-zeytinyağı tadımı yaptırıldı, zeytin fidanı ve Edremit tanıtım broşürleri dağıtıldı. Aeneas Kültür Rotası hakkında da bilgilendirme yapıldı.