Kadıköy Belediyesi Çocuk Meclisi'nde gündem: İstanbul

• 14 Şubat 2022
Kadıköy Belediyesi Çocuk Meclisi, İstanbul’u konuştu.

Çocukların katılım haklarını kullanması ve karar alma süreçlerine dahil olması amacıyla kurulan Kadıköy Belediyesi Çocuk Meclisi, sevdikleri ve görmek istedikleri İstanbul’u konuşmaları için çocukları bir araya geldi. Çocuk Meclisi üyeleri, kendilerini ilgilendiren birçok farklı konuda çözüm önerileri sundu. Çocuklar için daha eşit ve adil bir İstanbul oluşturmak için İstanbul Kent Konseyi'nin başlattığı “İstanbul Çocuklara Soruyor” projesine bir katkı da Kadıköy Belediyesi Çocuk Meclisi’nden geldi. Kadıköy Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, Tasarım Atölyesi Kadıköy’de bir araya geldi ve atölye çalışmasına katıldı.