Kartal Belediyesi çocuklar için atölyeler düzenleyecek

• 14 Şubat 2022
Kartal Belediyesi, kreş öğrencileri için atölye programları düzenliyor.

İstanbul Kent Konseyi'nin “Senin Şehrin, Senin Fikrin” sloganıyla hayata geçirdiği “İstanbul Çocuklara Soruyor” projesi kapsamında Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde eğitim alan öğrenciler için bir ay boyunca atölye programları düzenlenecek. Kreş öğrencisi olmayan ancak atölyelere katılmak isteyen 6-14 yaş aralığındaki çocuklar, atölye çalışmalarına online olarak katılabilecek. Atölyeler, “İstanbul’da yaşayan her çocuk, Çocuk Meclisi’nin doğal bir üyesidir” yaklaşımıyla düzenleniyor. Kartal Belediyesi’'ne bağlı 15 kreşte eğitim alan 6 yaş grubu çocuklar için “İstanbul Çocuklara Soruyor” adlı atölyeler düzenlenecek. 7 Şubat’ta başlayan atölyeler, 25 Şubat’ta sona erecek.