Lüleburgaz Belediyesi üreteceği bekleme duraklarıyla 700 bin TL'lik tasarruf edecek

• 14 Şubat 2022
Lüleburgaz Belediyesi, bekleme durakları imal edecek.

Bekleme durakları, belediyeye ait Destek Hizmetleri Şantiyesi’nde üretilecek. Duraklar, ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilecek. Bu sayede yaklaşık 700.000 TL tasarruf edilecek. Belediyenin tamamen kendi imkânlarıyla üreteceği bekleme duraklarının fiyatı, kur dalgalanmaları ve demir-çelik fiyatlarındaki artış nedeniyle piyasada 40 ile 80 bin TL arasında değişiyor. Lüleburgaz Belediyesi, durakların tanesini yaklaşık 11 bin TL’ye mal edecek. İlk prototipi başarılı olan bekleme durakları, ilçenin ihtiyaç duyulan birçok noktasında yer alacak.