Menteşe Belediyesi "Papaz Kaçtı" performansına ev sahipliği yaptı

• 14 Şubat 2022
Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından sahneye konulan “Papaz Kaçtı” adlı komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesi’nde oyuncularının etkileyici performansıyla izleyiciyle buluşan oyun, Menteşeli tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı. İngiliz oyun yazarı ve oyuncu Philip King tarafından yazılan, İngiltere’nin kuzeyindeki Middlewick Köyü’nde yaşayan rahip Lionel’le onun güzeller güzeli karısı Penelope’nin etrafında geçen olayların sahneye taşındığı oyun ve oyuncuların performansı izleyicilerden tam not aldı. Başkan Bahattin Gümüş, tiyatro oyuncularını tebrik etti. Başkan Gümüş, “Kültürel ve sanatsal çalışmalara ağırlık veriyoruz,” dedi.