Mersin'de lojistik elemanı sertifika programı başlıyor

• 14 Şubat 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yetenek Dönüşüm Projesi’yle lojistik sektörüne eleman yetiştiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, paydaşlarıyla birlikte hayata geçirdiği Yetenek Dönüşüm Projesi kapsamında lojistik elemanı kursu da başlatıyor. Başvuruların alındığı kurs için yapılan seçmelere 38 kişi katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Toros Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkezi yetkilileri eşliğinde Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan seçmelerde adaylar öncelikle projenin içeriği konusunda bilgilendirildi.  Kursun kontenjanı 15 kişilik. Eğitimler, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi’nde 14 Şubat-23 Haziran tarihleri arasında verilecek.