Mersinli üreticilere destek için Büyükşehirden Ankara, İstanbul, Tekirdağ ve Eskişehir'le işbirliği

• 14 Şubat 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi, üreticilere destek olmaya devam ediyor.

Başkan Vahap Seçer’in Mersin’deki limon üreticilerine destek çağrısı sonrasında Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyeleri’yle işbirliği yaptı. Erdemlili limon üreticilerinden 100 tonluk limon alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, girdi maliyetlerinin artması ve limon fiyatlarının maliyetin altında kalması nedeniyle zor durumda kalan üreticilere nefes oldu. Limonlar, tarladan vatandaşın sofrasına dört partilik sevkiyatla ulaştırılmak üzere yola çıktı. Limonların25’er tonu İstanbul ve Ankara’ya, 20’şer tonu Tekirdağ ve Eskişehir’e gönderiliyor.