Mersinli üreticleriden Ankaralı ihtiyaç sahiplerine uzanan limon dayanışması

• 14 Şubat 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersinli limon üreticilerine destek olmak amacıyla satın alınan limonları başkentte sosyal yardım alan 12.000 aileye ücretsiz dağıttı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “İyilik Bulaşıcıdır” sloganıyla sadece başkentte değil, Türkiye genelinde yerli üreticilere yönelik kampanyalara destek veriyor. Doğal afetlerde birçok ilin yanında olan, personeli ve araçlarıyla destek sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kampanyaya destek verdi. Başkan Mansur Yavaş, “Biliyoruz ki, kalkınma yolunda atacağımız en büyük adım üretimden geçiyor. Yalnızca Ankara’da değil, her yerde ve her koşulda çiftçilerimizin yanındayız,” dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Yardımlar Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü, Mersin’den gelen 25 ton limonu depolarda muhafaza ettikten sonra sosyal yardım alan 12.000 aileye ücretsiz olarak dağıttı.