Mezitli Belediyesi okurseverleri kitaplarla ücretsiz buluşturmaya devam ediyor

• 14 Şubat 2022
Mezitli Belediyesi’nin başlattığı kitap dayanışması devam ediyor.

Mezitli Belediyesi’ne hizmet almak için gelen ve okumayı seven vatandaşlar, bağışlarla toplanan kitaplarla oluşturulan kütüphaneden ücretsiz olarak kitap alabiliyorlar. Mezitli Belediyesi’nin kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdiği kampanya kapsamında vatandaşların bağışladığı roman, ansiklopedi ve dünya klasikleriyle özel bir dayanışma ruhu sergileniyor. Vatandaşlar roman, ansiklopedi ve dünya klasiklerini belediye hizmet binasının girişinde Halk Masası’nın ve Mezitli Halk Kart’ın bulunduğu dinlenme alanına bırakıyor. Kitapların bulunduğu alanda “Kitaplarımızdan Ücretsiz Olarak Alabilirsiniz” yazılı bir not yer alıyor. Vatandaşlar ihtiyaçları doğrultusunda kitapları ücretsiz alabiliyor. Kitapseverler, kitap okuma alanında diledikleri kitapları okuyabilme imkânına da sahip oluyor.