Saruhanlı Belediyesi futbolsever çocuk ve gençler için halısaha yapacak

• 14 Şubat 2022
Saruhanlı Belediyesi, Çullugörece Mahallesi’ndeki ilkokulun yanına çocuklar ve gençler için halı saha yapacak.

Başkan Zeki Bilgin, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle birlikte Çullugörece Mahallesi’ni ziyaret etti, halı sahanın yapılacağı alanda incelemeler yaptı. Mahalle muhtarı İbrahim Dedeoğlu’nun ve vatandaşların karşıladığı Başkan Zeki Bilgin, seçim beyannamesinde yer alan projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bu kapsamda Çullugörece Mahallesi’nde gençlere ve çocuklara sözünü verdikleri halı sahanın inşasına başlayacaklarını belirtti. Başkan Bilgin, “Burada, çocukların ve gençlerin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabileceği bir tesis inşa edeceğiz. Tesisi bu yıl içinde tamamlayıp, hizmete açmayı planlıyoruz,” dedi.