Tekirdağ Büyükşehir'den ihtiyaç sahipleriyle 20 ton limonluk dayanışma

• 14 Şubat 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine 20 ton limon dağıtacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atıyor. Toplumun her kesimine yönelik destek projeleriyle insan odaklı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergileyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 20 ton limonu ihtiyaç sahipleriyle buluşturacak. Başkan Kadir Albayrak, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen limonları kısa süre içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirtti. Başkan Albayrak, “Zor günleri dayanışmayla aşacağız. Sosyal demokrat belediyeler olarak işbirliğimizi her alanda sürdürmeye devam ediyoruz,” dedi.