Tepebaşılı çocuklardan Alzheimerlı hastalara resim hediyesi

• 14 Şubat 2022
Tepebaşı Belediyesi, Boyalı Parmaklar Çocuk Ressamlar Topluluğu, anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Çocuklar, Atila Özer Karikatürlü Ev’de çizdikleri resimleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Alzheimer hastası büyüklerine armağan edecek. Atila Özer Karikatürlü Ev’de düzenlenen etkinlikte Boyalı Parmaklar Çocuk Ressamlar Topluluğu, Alzheimer hastaları için resim yaptı. “Bu kalp seni unutur mu?” adlı etkinliğe katılan 15 çocuk, sevgilerini yansıttıkları resimler yaptı. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, çalışmada emeği geçen genç ressamlara ve öğrenci koçu Sema Şirvan’a teşekkür belgesi takdim etti. Çocukların ellerinden çıkan resimler, 14 Şubat’ta Alzheimer hastalarına hediye edilecek.