Turgutlu Kariyer projesi 2 bin 750 kişinin iş umudunu gerçekleştirdi

• 14 Şubat 2022
Turgutlu Belediyesi’nin kentteki işsizlik sorununa çözüm bulmak için hayata geçirdiği “Turgutlu Kariyer” projesiyle 2.750 kişi iş sahibi oldu.

“Turgutlu Kariyer” projesi, iş arayanlara umut oluyor. İlçedeki istihdam sorununa kalıcı bir çözüm bulmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında bir buçuk yıllık sürede 2.750 kişi iş sahibi oldu. İş arayanlarla işveren arasında köprü görevi üstlenen Turgutlu Belediyesi, söz konusu projeyle, iş arayan vatandaşlarla firmaları hafta içi her gün belediye hizmet binasında buluşturuyor. Başkan Çetin Akın, “İşsizlik, çok önemli bir sorun. İş arayan vatandaşlara destek olmak, ilçemizdeki işsizlik sorununa etkin ve kalıcı bir çözüm bulmak için ‘Turgutlu Kariyer’ projesini başlattık,” dedi.