Ankara'da Giysi Yıkama Merkez'ine bir yenisi eklendi

• 21 Şubat 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 4. Giysi ve Yıkama Merkezi’ni açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da yurtlarda kalan ya da evinde çamaşır yıkama imkânı bulunmayan öğrencilerin yanı sıra engelli ve yaşlı vatandaşların yararlanabilmesi amacıyla giysi yıkama merkezlerinin sayısını artırıyor. Başkentlilerin ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 4. Giysi ve Yıkama Merkezi’ni Osmanlı İş Merkezi’nde hizmete açtı. Giysi Yıkama Merkezleri, resmî tatiller dışında yılın on iki ayı hizmet veriyor. Giysi Yıkama Merkezleri’nden yararlanan vatandaşlar, haftanın yedi günü 09:00-18:00 saatleri arasında hiçbir ücret ödemeden ve herhangi bir temizlik malzemesi getirmeden çamaşırlarını gönül rahatlığıyla görevlilere teslim ediyor.