Aydın Büyükşehir'den 7,5 milyon TL'lik yeni yatırım

• 21 Şubat 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı’ya dev bir yatırım daha yapıyor.

Altyapı yatırımlarıyla kente altın çağını yaşatan Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni bir yatırımın daha temelini attı. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun hizmet odaklı belediyecilik anlayışına uygun olarak planlı, işlevsel ve uzun ömürlü projeleri hayata geçiren Aydın Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü, Koçarlı’nın merkeze uzak mahallelerine içme suyu hattı döşemek için çalışmalara başladı. ASKİ, bu dev hizmet için yaklaşık 7.5 milyon TL’lik yatırım yapacak. Başkan Özlem Çerçioğlu, Koçarlı’ya yaptıkları yatırımlara bir yenisini daha eklediklerini ve vatandaşların hayatına dokunan projelere devam edeceklerini belirtti.