Bayraklı Belediyesi'nde Gençlik Meclisi kuruldu

• 21 Şubat 2022
Bayraklı Belediyesi, “Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti” vizyonuyla hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

Gençleri yerel yönetim sürecine dahil etmek isteyen Bayraklı Belediyesi, belediye bünyesinde ilk kez Gençlik Meclisi kurdu. Projeye katılan gençler, ilçe genelindeki eksikleri tespit ederek projelendirecek ve belediyeye sunacak. Bu sayede uygulanabilir projeler belediye tarafından hayata geçirilecek. Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi, ilk toplantısını yaptı. Havuz tesislerindeki buluşmaya, yaşları 16 ila 30 arasında değişen 50’nin üzerinde genç katıldı. Yerel yönetim sürecine doğrudan katılacak olan gençler, ilçeyle ilgili düşüncelerini paylaştı.