Bodrum Belediyesi, üreticilere destek olmaya devam ediyor.

• 21 Şubat 2022

Zeytin ağaçlarından daha iyi verim alınabilmesi için bölgedeki zeytin üreticilerine teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Sera üreticilerine altı ton gübre hibe edildi. Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, tarımsal üretimin devamlılığı ve çiftçilerin üretimi bırakmaması için desteğini sürdürüyor. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Pınarlıbelen Mahallesi Etrim bölgesinde bulunan Garaova Tarım Kampı ve Uygulama Merkezi’nde zeytin üreticilerine organik tarım ve zeytin yetiştiriciliği konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verdi. Eğitimin ardından Bodrum Belediyesi, Tarım AR-GE ve Yerel Tohum Merkezi’ndeki programda sera üretimi yapan çiftçilere gübre hibe etti. Üreticiler, bugüne kadar çiftçiye verdiği destek için Bodrum Belediyesi’ne teşekkür etti.