Çiğli Belediyesi'nden vatandaşlara danışmanlık hizmetleri

• 21 Şubat 2022
Çiğli Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde “Psikolojik Danışmanlık”, “Aile Danışmanlığı” ve “Hukuki Danışmanlık” hizmetlerini başlatıyor.

Danışmanlık hizmetlerinden kadınlar ve aile fertleri, stresle başa çıkma yollarından yaşam alanlarının iyileştirilmesine, şiddet önleyici mekanizmalara ulaşma yollarından hukuki desteğe kadar birçok soruya cevap bulabiliyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 26 mahallede gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında 10.000 kadınla anket yapıldı. Görüşmeler sonucunda sosyo-ekonomik sorunlar yaşadığı tespit edilen 807 kadına ulaşıldı, ihtiyaç duydukları konularda kadınlara destek verildi. Kadınlar, hafta içi her gün mesai saatlerinde 0 539 954 11 11 numaralı Aile Danışma hattını arayarak danışmanlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilecek.