Çiğli Çocuk Çalıştayı düzenlendi

• 21 Şubat 2022

Çiğli Belediyesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin katkılarıyla Çiğli Çocuk Çalıştayı düzenledi. Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’yle Çocuk Hakları ve Çalışmaları Birimi tarafından organize edilen çalıştay, “Çocuklar Adına Karar Vermek Yerine Çocuklarla Birlikte Karar Vermek” sloganıyla düzenlendi. Kâtip Çelebi Üniversitesi akademisyenlerinin de katıldığı çalıştayda Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan davet edilen 5. ve 8. sınıf öğrencileriyle dört buluşma gerçekleştirildi. Her sınıf grubuna Çiğli Belediyesi Meclis Salonu’nda çalışmanın amacı hakkında bilgi verildi. Daha sonra fuaye alanında atölye çalışmaları yapıldı.