Edremit'e bahar erken geldi

• 21 Şubat 2022
Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeşil alanlarda ve parklarda mevsimlik çiçek ekimine devam ediyor. Orta refüjleri ve kavşakları rengârenk çiçeklerle donatan Edremit Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda iklime uygun ekim yapıyor. Belirlenen noktalardaki peyzaj düzenlemelerinin tamamlanmasıyla birlikte Edremit daha renkli bir görünüme kavuşacak. Başkan Selman Hasan Arslan, “Edremit’e baharı erken getirdik. İlçemizin yeşil alanlarında ve orta refüjlerde düzenlemeler yapıyoruz. Daha güzel bir ilçe için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.